ТАНЯ ПЕТЛИЧКОВА

АВТОБИОГРАФИЯ

Родена м. Ноември 1948 год.

Живея в гр. София, Република България

E-mail: tpetlichkova@gmail.com

Образование

Средно – Английска гимназия

Висше – СУ “Климент Охридски”, право юрист (магистър)

 

Езици – английски, немски, руски

 

Трудов стаж

Сега – пенсионер, свободна практика

Преди – ИСО “Техноекспорт” – юрисконсулт

СД “Промимпекс” – юрисконсулт

Банка ДСК – юрисконсулт

НТБГ – преподавател право

 

Била съм член на БКП до 1989 год., след което не съм членувала в никоя партия. Не съм участвала в митинги и подскачане по площадите не защото съм била удовлетворена от статуквото, а защото личностите, които извършиха преврата и осъществиха последвалата го кампания, не спечелиха моето доверие, че го правят за доброто на България и българите, а не в чужда услуга, за своето лично облагодетелствуване.

Днес това е факт и е видно от всички. Вместо да се запазят постиженията в икономиката и духовната сфера и да се променят само онези аспекти от обществено-икономическия ни живот които спъваха развитието на страната и личността, в държавата се настаниха трайно арогантността, кражбата на обществено имущество и тотална разруха.

Всички знаем, че държавата ни се е превърнала в една опустошена територия и е пред закриване, ако системата не се смени изцяло. Тази спешно необходима промяна виждам в Програмата на България на труда и разума като единствен път за възстановяване на държавността, икономически растеж и излизане от бедността и безнадежността. Безрезервно подкрепям тази Програма.

Коментари

comments

Top
Show Buttons
Hide Buttons